» מבשלים עם רדהא » אצבעות טופו בתנור

אצבעות טופו בתנור

מצרכים:
6 חבילות טופו

יש להתחיל בהכנה לילה קודם!

 לרוטב:

18 כפות רסק עגבניות

1 ½  כוסות שמן זית

30 כפות רוטב סויה

12 כפות חומץ בלסמי

6 כפיות טימין

מעט פפריקה חריפה

1.  מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה

2.  חותכים את הטופו לאצבעות ומעבירים לכלי גדול.

3. שופכים את הרוטב לכלי עם הטופו ומערבבים היטב עד שכל הטופו מצופה.

4. לסגור היטב את הכלי ולהעביר למקרר למשך הלילה. רצוי לערבב מידי פעם.

5. שופכים את הטופו עם הרוטב לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד שמוכן.

חדשות

עיצוב והקמה Webart