» מבשלים עם רדהא » דהאל

דהאל

 

תבשיל עדשים הודי ל 6 מנות

מצרכים:

250 גר\' עדשים כתומים

3 כפות שמן קנולה

1/2 כפית כורכום טחון

2 כפיות כמון

2 כפיות קוזברה יבשה

1/2 כפית גאראם מסאלה

מלח

לימון

 

  1. לשטוף היטב העדשים עד שהמים יוצאים צלולים. אז להוציא את העדשים הצפים. לסנן.
  2. לשים בסיר. לכסות במים עד 2 ס\"מ מעל גובה העדשים ולהביא לרתיחה. להנמיך האש ולבשל כ- 30 דקות. תוך כדי הבישול, יש להסיר את הליכלוך המצטבר מדי פעם.
  3. לחמם השמן במחבת. לטגן מעט זמן את כל התבלינים (כמה שניות) על אש בינונית.
  4. להוסיף התבלינים המטוגנים לעדשים בסיר ולבשל 10 דקות נוספות.
  5. לכבות האש. להוסיף מלח ולימון טרי לפי הטעם.

  

בתיאבון!!

חדשות

עיצוב והקמה Webart