» מבשלים עם רדהא » בטטות בדבש ושומשום

בטטות בדבש ושומשום

מצרכים:
בטטות

שמן זית

דבש

עלי טימין

מלח גס

פלפל גרוס

שומשום לבן

שומשום שחור

 

לקלף ולחתוך בטטות לרצועות ולהניח בקערה.

 

לשפוך שמן זית ודבש (כמות כזו שכל הבטטות מצופים מהשמן אבל לא שוחים בו. דבש רצוי כ- ¾ כוס על כל מגש גדול של בטטות).

 

בוזקים בקלילות עלי טימין, מלח גס, מעט פלפל גרוס, וזורים שומשום לבן ושחור בנדיבות.

 

משכשכים הכל גם יחד כך שכל המרכיבים יכירו זה בזה.

 

מניחים הכל בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות

למשך כמעט שעה או עד שזה נעשה שחום ומדהים.

 

כמות הבטטות צריכה להיות כזו שתמלא תבנית.

חדשות

עיצוב והקמה Webart