» מבשלים עם רדהא » רולדת טופו

רולדת טופו

סירות בצק עלים עם טופו.
עבור: 12 איש (יש להכין לפי מספר המנות שנדרשו מכם)
מוצרים:
1 חבילה של 1 ק\"ג בצק עלים מחיטה מלאה
1/3 פחית זיתים ירוקים מגולענים ופרוסים לעיגולים דקים
2 תפוחי אדמה בינוניים
½ חבילה של טופו
3 כפות טימין יבש
10 כפות שמן זית
5 כפות רוטב סויה
4 כפת חומץ בלסמי
2 כפיות פלפל שחור
צרור בזיליקום
מלח לפי הטעם

:אופן ההכנה
מפשירים את הבצק.
שוטפים היטב הבזיליקום וקוצצים דק.
מפוררים את הטופו בעזרת מזלג. מערבבים עם רוטב הסויה ומניחים בקערה בצד ל- 20 דקות.
מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם.
מערבבים הכל יחד בקערה גדולה: הטופו המושרה, מחית תפוח האדמה וכל יתר המצרכים. מתבלים במלח לפי הטעם.
חותכים הבצק ל- 12 קיבועים שווים.
ממלאים כל ריבוע במלית וסוגרים לפי איך שהוסבר במרכז.
לאפות ב- 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד שמשחים.
 
בתאבון!

חדשות

עיצוב והקמה Webart